Editura TRIOM

A fost înfiinţată în anul 2003 de Mirela Rizea Marinescu.
Este axată pe editarea de cărţi pentru uzul didactic şi nu numai. Încearcă să acopere domenii dintre cele mai diverse: limba română, limbile străine, matematică, cărţi de divertisment, poezie.
Cărţile destinate uzului didactic sunt concepute cu respectarea programelor şcolare în vigoare şi a particularităţilor psihoindividuale ale grupurilor ţintă.
Puteţi comanda căţile apărute la Editura TRIOM la adresele:
mirela@miniton.ro
triompress@yahoo.com

* La preţurile afişate se vor adăuga taxele poştale.

Elefănţelul cel grăbit

Este o carte cu poveşti educative ce urmăresc însuşirea de către copii a regulilor de bună purtare. Personajele sunt animale umanizate, cu deprinderi bune, dar şi rele. Întâmplările prezentate sunt amuzante şi neaşteptate. Poveştile conţin multe informaţii cu privire la viaţa animalelor, hrana lor, mediul în care trăiesc.
Cartea este însoţită de imagini de colorat.
» Vezi exemplificarea cartii

(pret 8 lei)

Caietul elevului (clasa a II a)

Este un material didactic auxiliar conceput în conformitate cu programa şcolară. Conţine exerciţii şi teste de evaluare pentru elevii claselor a II a. Sarcinile sunt structurate gradat din punctul de vedere al dificultăţii. Poate completa cu succes oricare dintre manualele de matematică pentru clasa a II a aflate în circulaţie.
» Vezi exemplificarea cartii

(pret 7 lei)


LIMBA ROMÂNĂ (Culegere pentru clasele a II a – a IV a)

“Se adresează în acelaşi timp învăţătorilor şi părinţilor dornici să pună în mâna copiilor o carte atractivă, exactă ştiinţific şi ingenioasă prin modul de rezolvare a celor mai dificile probleme didactice.
Este un material auxiliar pentru clasele primare ce conţine un număr impresionant de exerciţii menite să contribuie la învăţarea noţiunilor de limba română prevăzute în programa claselor a II a – a IV a şi la evaluarea competenţelor de comunicare dobândite de elevi în această perioadă a şcolarităţii lor.”

Prof. dr. Gheorghe Lăzărescu
» Vezi exemplificarea cartii

(pret 15 lei)

Magazin pentru furnici

Este o carte de poezii pentru preşcolari şi şcolari mici cu personaje dintre cele mai diverse: Baba Cloanţa, iepuraşul în papuci, care caută lăptuci, ardeiul, greieraşul, furnicuţa Mili, bunicuţa, melcul, Moş Crăciun şi întreprinzătorul arici Pogonici, care şi-a deschis printre urzici … magazin pentru furnici. Cartea este însoţită de imagini ce pot fi colorate de cei mici, aceastea având rolul de a-i ajuta să-şi reprezinte cu mai multă uşurinţă conţinutul poeziilor.
» Vezi exemplificarea cartii

(pret 7 lei)


Seară de vis

Este un “cadou” de Crăciun pentru elevii claselor I-IV care urmăreşte să le insufle de la o vârstă fragedă dragostea pentru sărbătorile de iarnă, pentru datinile româneşti. Cartea conţine poezii dedicate anotimpului alb, colinde, dar şi jocuri, rebusuri, rubrici informative ce au ca scop stimularea interesului celor mici pentru cunoaştere.
» Vezi exemplificarea cartii

(pret 7 lei)

Stă la soare o buburuză

Conţine poezii scurte, pline de muzicalitate, pentru cei mici. Ei se vor împrieteni în mod sigur cu broscuţa căreia cozonacul i se pare desertul cel mai delicios, cu Martinică ce se vaită că nu a mâncat decât un singur fagure, cu vulpea care doreşte să devină intelectuală ş.a. Până şi Bau-Bau se transformă într-o prezenţă prietenosă care-i sperie de data aceasta numai pe părinţii şi bunicii uneori prea exigenţi cu odraslele lor. Dar să nu uităm imaginile de colorat care însoţesc poeziile şi care vor constitui cu siguranţă un moment de relaxare pentru cei mici.
» Vezi exemplificarea cartii

(pret 7 lei)